Waarom video gebruiken om uw huis te verkopen?

Huis verkopen 1

De populariteit van video’s groeit en kopers zijn er dol op

Laat uw eigendom opvallen

Bij het verkopen van een huis kan het een strijd zijn om het te onderscheiden van de massa. Hoe geweldig uw eigendom ook is, er zijn veel luide en heldere advertenties waarmee u kunt concurreren wanneer u uw huis online plaatst.

Een verkooptechniek waar u niet aan denkt, is dat u een professional een video laat maken van uw huis. Nu steeds meer mensen smartphone-technologie gebruiken, is de toegang tot video-informatie gemakkelijker dan ooit tevoren. Maar waarom zou u video gebruiken voor uw woningverkoop?

Wanneer u een video-opname van uw huis maakt, biedt u direct een close-up en persoonlijke kijk op uw eigendom die fotografie en woorden niet kunnen bieden. De geluiden en beelden zijn veel levendiger en u kunt een ‘doorloop’ van het pand maken, waardoor kijkers een goed gevoel krijgen voor de stroom van uw zalen en kamers.

Het is een niveau van nabijheid dat alleen kan worden geëvenaard door het huis persoonlijk te zien, alleen nu kunt u het naar het hele internet uitzenden. Het is in feite een prachtig raam in uw huis dat 24 uur per dag toegankelijk is!

U kunt ervoor zorgen dat het pand er op zijn best uitziet

Wanneer u video gebruikt om uw huis weer te geven, kunt u echt de beste hoeken en uitzichten in het hele pand laten zien. Wanneer u een professional inschakelt om uw huis te fotograferen, zullen zij begrijpen waar het licht bijzonder goed doorheen schijnt en welke opnamen het meest effectief zijn voor bepaalde kamers. Je kunt eindigen met een prachtig op maat gemaakte video die je huis helder laat stralen als een ster!

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf voor de camera te springen, onthoud dat het van vitaal belang is om een ​​’lege lei’ bij je huis te presenteren waarop kopers hun eigen leven kunnen afdrukken.

U kunt er als een professional uitzien

Door de technische aspecten van uw video goed te krijgen, kunt u de charmes van uw huis in een professionele setting laten werken en de aandacht trekken van iedereen die onroerend goed wil kopen. Neem de tijd om te kiezen wie uw huis op video gaat opnemen en zorg ervoor dat ze extra voorzichtig zijn met verlichting en geluid. Je wilt niet dat wind de buitenopnames dempt, en een echte professional moet de juiste uitrusting hebben om licht door het hele huis te beheersen.

Het inhuren van een professional om uw huis te filmen, is misschien niet de goedkoopste optie, maar het krijgen van een prachtig gemaakte videosequentie kan uw verkoopvooruitzichten aanzienlijk verbeteren.

Als u niet over de apparatuur of knowhow beschikt om een ​​geweldige video van uw huis te maken, overweeg dan om met een filmbedrijf te praten die dat wel doet!
Het FILMBEDRIJF is gespecialiseerd in het maken van filmpjes voor ontroerend goed verkoop.  Wilt u hier meer informatie of een prijsopgave over ? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Op zoek naar een huis ? Bekijk onderstaande sites voor het actuele aanbod.

www.funda.nl

www.jaap.nl